Industrieel wonen, aan het water

113 vrije sector huurappartementen - tussen DAF museum en NRE-terrein - aan het water - dichtbij het bruisende centrum van Eindhoven - het station in de buurt - Het Kadeblok is opgeleverd - Verwachte oplevering Picusgebouw eerste kwartaal 2020Aan de Treurenburgerstraat, langs het Eindhovens Kanaal, ligt PicusKade. PicusKade is een nieuwe wijk tussen het NRE-terrein en het DAF-museum in Eindhoven. Ideaal voor de echte stadsliefhebber, met het centrum en alle voorzieningen op loopafstand. Hier kun je de dynamiek van het centrum combineren met je eigen plek aan het water. Het Picusterrein is authentiek industrieel erfgoed. Op dit voormalig bedrijfsterrein aan het Eindhovens kanaal stonden namelijk de eerste DAF-fabrieken en ontstond de eerste industrie. In 1883 zijn hier de Picusfabrieken opgericht, waar sigarenkisten en later ook andere houtproducten zoals meubels zijn gefabriceerd. 


Het totale plan omvat 248 woningen. In het Picusgebouw worden 77 appartementen gerealiseerd en in het Kadeblok 36 appartementen. Allemaal in de vrije sector


KADEBLOK

In de 36 appartementen van het Kadeblok geniet je heerlijk van de omgeving. Je hebt vanaf je loggia of balkon een uitzicht op het water of op de binnenstad.

Je kunt kiezen uit diverse typen 2- en 3-kamer woningen, die in oppervlakte variëren van circa 63 tot circa 101 m2.

De woningen zijn voorzien van vloerverwarming en hebben een compleet ingerichte keuken en badkamer. In de woning zelf bevindt zicht een bergkast. Daarnaast heeft elke woning ook nog een uitpandige berging. Elk appartement beschikt over 1 parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage


Meer over je keuken

De Bruynzeel-keuken is volledig ingericht met Siemens-inbouwapparatuur: een vaatwasser, koel-/ vriescombinatie, combi-magnetron, inductiekookplaat en afzuigkap. Het aanrechtblad is Royal Stone Composiet, kleur: zwart.


Fraaie badkamer  

De appartementen zijn ingericht met een luxe badkamer met een enkele of dubbele wastafel en spiegel, een douche met Grohe-douchethermostaat inclusief doucheset. Diverse appartementen hebben, naast een douche, een wit Sphinx-bad..

PICUSGEBOUW

In het Picusgebouw komen 77 appartementen. De woningen hebben een balkon of terras met uitzicht over het water of over de binnenstad.

Je kunt kiezen uit 2-. 3- en 4-kamer woningen, die in oppervlakte variëren van circa 63 tot maar liefst circa 118 m2. In het Picusgebouw bevinden zich 2 grote penthouses, die ruim uitzicht bieden over de omgeving. Deze penthouses profiteren van de zonnepanelen op het dak.

De woningen zijn voorzien van vloerverwarming en hebben een compleet ingerichte keuken en badkamer. In de woning zelf bevindt zicht een bergkast. Daarnaast heeft elke woning ook nog een uitpandige berging. Elk appartement beschik over 1 parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.


Meer over je keuken

De Bruynzeel-keuken is volledig ingericht met Siemens-inbouwapparatuur: een vaatwasser, koel-/ vriescombinatie, combi-magnetron, inductiekookplaat en afzuigkap. Het aanrechtblad is Royal Stone Composiet, kleur: zwart.

 

Fraaie badkamer  

De appartementen zijn ingericht met een luxe badkamer met een enkele of dubbele wastafel en spiegel, een douche met Grohe-douchethermostaat. In diverse appartementen is, naast de douche, een wit Sphinx-bad en een tweede toilet aanwezig. Daarom wil ik huren op de Picuskade:

• Mooi gelegen aan het Eindhovens Kanaal.

• Vlakbij het bruisende centrum van Eindhoven.

• Markante architectuur in een industriële setting.

• Compleet ingerichte keuken en badkamer

• Berging onderin het gebouw.

• Vloerverwarming.

• Balkon, loggia of terras met uitzicht over het water of de binnenstad.

• Eigen parkeerplaats in de parkeergarage.