(Be)leven aan de PicusKade in Eindhoven: 113 vrije sector huurappartementen aan het water, in het Kadeblok en Picusgebouw.

Niets is zo mooi als wonen aan het water. En dan ook nog eens dichtbij het bruisende centrum van Eindhoven.Dat kan binnenkort aan de PicusKade! Op deze industriële erfgrond worden aantrekkelijke woningen in gebouwen met een markante architectuur gerealiseerd. Juist de combinatie van nieuwbouw in een industrieel-historische setting maakt dit gebied zo karakteristiek. Het totale project omvat 113 vrije sector huurappartementen, 32 koopwoningen, 85 sociale huur studio’s en 18 sociale huurappartementen. De huurprijzen van de vrije sector huurwoningen lopen uiteen van EUR 810 tot EUR 1.500 per maand, inclusief parkeerplaats en exclusief servicekosten.

kadeblok-en-picusgebouw

AANTREKKELIJKE HUURWONINGEN

Het Kadeblok bestaat uit 36 appartementen van circa 75 tot circa 101 m² en het Picusgebouw uit 77 appartementen van circa 55 tot circa 118 m², met bijzondere penthouses. De meeste woningen hebben een balkon (een aantal heeft een dakterras) met uitzicht over het water of over de stad. Alle woningen hebben vloerverwarming, een een compleet ingerichte keuken en badkamer. Er zijn 2-, 3- en 4-kamer appartementen. Parkeren kan in de parkeergarage.

eindhoven-winkels-staand

OVERAL VLAKBIJ

De PicusKade ligt tussen het DAF Museum en het NRE-terrein, op 10 minuten loopafstand van hartje centrum. Hierdoor zijn de meeste voorzieningen zeer dichtbij. Met de auto ben je snel op de A67, de A2 en de A50. Bij PicusKade is een bushalte aanwezig. Daarnaast ligt station Eindhoven op 5 minuten fietsafstand en is een HOV-halte binnen 5 minuten te voet bereikbaar. Ook de High Tech Campus is hierdoor goed te bereiken. Je kunt hier naar verwachting wonen in het derde kwartaal van 2019. Zin gekregen in PicusKade? Meld je dan nu aan als belangstellende.

picusgebouw

LANGE HISTORIE

Het Picusterrein maakte lang deel uit van het industriegebied langs het Eindhovens Kanaal. Hier zijn de eerste DAF-fabrieken en het houtverwerkingsbedrijf Picusfabrieken opgericht. Picus (= specht) fabriceerde hier tot 1993 sigarenkisten en meubels.

Via onderstaande links kun je de huurprijslijsten, verhuurplattegronden en afwerkstaten van de appartementen in het Kadeblok en Picusgebouw downloaden.